top of page

UW VERTROUWDE FORD GARAGE IN REGIO GROOT LEBBEKE

24

Binnenbrengen en afhalen van uw Ford wagen ook buiten de openingsuren

vervangwagen

Vervangend vervoer

hulp

Hulp en opvolging bij schade

24 u pech

Pechverhelping 24/24 en 7/7

Wifi

Business corner met Wifi

De Ruysscher, uw officiële Ford garage voor onderhoud en herstellingen

ONZE FORD SERVICE

nazicht

Gratis eerste nazicht

Hebt u bij ons een nieuwe Ford wagen aangekocht? Dan zorgen wij voor een eerste nazicht na 2500 km, volledig gratis!

bandenservice

Bandenservice en bandenstockage

Wanneer u nieuwe banden door ons laat monteren, kan u kiezen uit ronkende bandenmerken aan zachte prijzen. We kijken bij de montage bovendien alle veiligheidsonderdelen voor u na. Wordt het tijd om over te schakelen op winterbanden? U kunt uw zomerbanden en winterbanden gratis bij ons stockeren. Vertel ons de maat van uw banden en wij maken voor u een onweerstaanbare prijs op.

onderhoud

Onderhoud & herstellingen

Uw Ford wagen verdient een perfect onderhoud voor extra lang rijplezier. Daarom raden wij u aan om uw wagen bij ons na te laten kijken bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Zo houdt u uw Ford wagen in topconditie! Geniet bovendien bij ieder onderhoud van Ford Assistance voor 12 maanden in Europa, tot aan het volgende onderhoud en dit levenslang.

airco

Aircoservice

Airco zorgt voor verfrissend veel comfort in uw auto, gezonde lucht, een lagere luchtvochtigheid en een frisse geest. In de zomer houdt airco u koel, in de winter zorgt het voor een klare blik op de weg. Laat uw airco daarom op tijd nakijken en bijvullen door onze garage.

Controle autokeuring

Wij stomen uw Ford wagen klaar voor de autokeuring en kijken alle noodzakelijke punten grondig na, zoals remtest, ophanging, verlichting, afstelling, banden en uitlaatgastest. Indien nodig zorgen we voor een herstelling, nadat we dit uiteraard eerst met u besproken hebben.

autoruit
autokeuring

Autoruit herstellen

Een beschadiging aan uw voorruit komt altijd ongelegen. Gelukkig biedt onze garage u een snelle service en al gauw weer een glashelder zicht. Met een harsinjectie herstellen we uw beschadigde autoruit. Het resultaat: net zo stevig als een nieuwe autoruit! Blijkt de schade te groot, dan vervangen wij uw ruit vakkundig.

accessoires

Ford accessoires monteren

Nieuwe Ford accessoires gekozen voor uw wagen? Wij monteren uw trekhaak, parkeersensoren, navigatiesysteem, styling kit, dakdrager, achterladder, originele alu-velgen en andere Ford accessoires als een pro.

AdBlue

AdBlue

Uw Ford EcoBlue dieselwagen is voorzien van een AdBlue®-reservoir. Is deze tank leeg voor het eerstvolgende onderhoud? Wij vullen uw AdBlue®-reservoir snel bij en helpen u zo weer de baan op.

De Ruysscher Ford Garage is centraal gelegen te Lebbeke-Wieze, maar zeer snel bereikbaar vanuit Aalst, Dendermonde, Buggenhout, Asse, Merchtem, Opwijk, Hamme en Zele.

Openingsuren werkplaats en magazijn

Maandag

Dinsdag - Vrijdag

Zaterdag

08:30 - 12:00 13:00 - 17:00

08:00 - 12:00 13:00 - 17:00

09:00 - 12:00

Openingsuren receptie en verkoop

Maandag

Dinsdag - Vrijdag

Zaterdag: Voor verkoop open op afspraak

08:30 - 12:00 13:00 - 19:00

08:00 - 12:00 13:00 - 19:00

bottom of page